Λάρισα: Σαρανταπεντάχρονος έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα επί της οδού Κύπρου στο ύψος του πεζόδρομου της Ερμού, λόγω κατάρρευσης οδηγού μέσα στο όχημά του.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr όλα έγιναν λίγο πριν τις 7 μ.μ. όταν ένας 45χρονος άνδρας οδηγός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του προς στιγμήν και να καταρρεύσει.

Ο 45χρονος είχε δίπλα του συνοδηγό έναν άλλο άνδρα ο οποίος άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο μαζί με την αστυνομία και ο 45χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Επικράτησε αναστάτωση και χρειάστηκε η συνδρομή της Τροχαίας προκειμένου «ξεμπλοκάρει» η κίνηση επί της Κύπρου.

-Advertisement-
KATSIAVOS

newsbomb.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *