Στο διαμέρισμά του στη Λάρισα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε ένας 53χρονος άντρας.
Ο άντρας αν και είχε πεθάνει από ημέρες, δεν αναζητήθηκε από κανέναν.
Οικείο του πρόσωπο που ζούσε στο εξωτερικό και ανησύχησε γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ταξίδεψε στη Λάρισα. Δυστυχώς όμως ήταν αργά καθώς τον βρήκε νεκρό.
onlarissa.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.