Ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας και ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες οι οποίοι τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν ληστέψει και ξυλοκοπήσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή της Σωτηρίτσας στην Αγιά Λάρισας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνθρωπος που αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες είναι ένας 30χρονος πολίτης Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τρεις δράστες το βράδυ της 18-2-2016, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας – οι δύο απ’ αυτούς – κυνηγετικό όπλο και πιστόλι, εισήλθαν σε μίνι μάρκετ της περιοχής και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος 72χρονου, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Τότε στην προσπάθεια του 72χρονου να τους αποτρέψει, οι δράστες τον ξυλοκόπησαν τόσο αυτόν όσο την 61χρονη σύζυγό του, ενώ αφαίρεσαν και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 72χρονου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.