Άσχημη τροπή είχε για ένα ζευγάρι από τη Λάρισα, η Σαββατιάτικη έξοδος. Ο 33χρονος και η 34χρονη διασκέδασαν και στη συνέχεια βρέθηκαν στο σπίτι του άντρα σε κεντρική οδό της Λάρισας.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 33χρονος και η 34χρονη προέβησαν σε ερωτικές πράξεις ωστόσο για λόγο που διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα να σταματήσουν. Ωστόσο σύμφωνα με την 34χρονη κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία. Σημειώνεται ότι η καταγγέλλουσα αναμένεται να εξεταστεί και από γιατρό.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 33χρονο ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.