Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -3- ανδρών που έχουν ταυτοποιηθεί, από τους οποίους δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 24-08-2023, άγνωστος άνδρας κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο ιδιωτικής κλινικής που εδρεύει στο νομό Λάρισας, προσποιούμενος δημοτικό υπάλληλο και προφασιζόμενος «δήθεν» εξόφληση οφειλής από δημοτική Υπηρεσία προς την κλινική, απέστειλε μήνυμα, μέσω εφαρμογής άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, στο κινητό τηλέφωνο ημεδαπής γυναίκας, στο οποίο εμπεριεχόταν υπερσύνδεσμος (link) που την παρέπεμψε σε ιστοσελίδα, η οποία ομοίαζε με αυτήν της Τράπεζας.
Η παθούσα πείστηκε και καταχώρισε τους κωδικούς e-banking τραπεζικού λογαριασμού της κλινικής, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν -3- μεταφορές των -2.979,85- ευρώ η καθεμιά από τον προαναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό, συνολικού ύψους -8.939,55- ευρώ, σε λογαριασμούς των τριών ταυτοποιημένων δραστών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.