Η Θεσσαλονίκη ζει στον ρυθμό του μεγάλου συλλαλητηρίου, στο οποίο δεκάδες χιλιάδες πολιτών από όλη τη χώρα θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, με αφορμή τις πρόσφατες διπλωματικές εξελίξεις για την επίλυση του ζητήματος.
Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής και δεκάδες Λαμιώτες οι οποίοι αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής από την πόλη μας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους.

Η Λαμιώτικη αποστολή δέχτηκε και έλεγχο από την Τροχαία στην περιοχή του Αλμυρού κατά την μετάβαση της στην Θεσσαλονίκη ωστόσο δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα.


Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου και στηρίζεται μεταξύ άλλων από Παμμακεδονικές Ενώσεις, πολιτιστικούς συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, δημάρχους από όλους σχεδόν τους Δήμους της Μακεδονίας, κληρικούς από τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας, και από δεκάδες επαγγελματικά, αθλητικά και εξωραϊστικά σωματεία και από όλα τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. Περίπου 500 είναι τα πούλμαν δε που θα καταφθάσουν στον Λευκό Πύργο με διαδηλωτές από όλη τη χώρα.
Φωτογραφίες έφιππων Κρητικών που ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη με τις παραδοσιακές φορεσιές:

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ακροδεξιοι , γραφικοι και διαφοροι πατριωτες του γυαλιου! αυτο ειναι το παζλ των συμμετεχοντων
ΒΡΕ ΒΡΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΕΙ
Οι δεξιοι ειναι εθνικιστες και οι αριστεροι φασιστες. Το.ιδιο τραγικοι και γραφικοι ολοι. Να τα λεμε κι αυτα!
Τι λες ρε ανθελληνική μούμια;