Ένα περίεργο συμβάν σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στο ύψος του καταστήματος ΑΦΟΙ Κατσίφα. Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ένας υπερήλικας άνδρας (περίπου 80 ετών) μπερδεύτηκε στον μονόδρομο που υπάρχει πλησίον των καταστημάτων παράπλευρα της Εθνικής Οδού και σε βγάζει από την Ε.Ο Λιβαδειάς – Λαμίας στην παράπλευρη οδό.

Ο ηλικιωμένος οδηγός αντί να στρίψει στην Νικοπόλεως πήρε ανάποδα την έξοδο του μονόδρομου και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα της Ε.Ο.


Ευτυχώς άμεσα κατάλαβε τι είχε συμβεί και σταμάτησε το όχημα του στην άκρη του δρόμου. Βέβαια χάνοντας για λίγο την ψυχραιμία του μια στραβοτιμονιά τον έστειλε στο πρανές του δρόμου. Άμεσα κινητοποιήθηκε και η Τροχαία η οποία διευθέτησε το παράξενο αυτό συμβάν.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Και στα 100 να οδηγεί και όποιον πάρει ο χάρος!
Κυρία Ακρίτα,
Μην ασχολείστε με τον κ.Γεωργιάδη.Έχει την εντύπωση ότι είναι άσπιλος και αμόλυντος.
Ο αδέκαστος κριτής στην υπηρεσία του Μεγάλου Αφεντικού του και στην υπεράσπιση της
βουλευτικής του θέσης και καρέκλας.