LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    aigina
    ΕΟΠΥΥ: Οριστικό λουκέτο στη μονάδα αιμοκάθαρσης της Αίγινας -Η ευθύνη στην ιδιοκτησία της μονάδας, τι αναφέρει η διοίκηση του Οργανισμού
    ploia
    Ακτοπλοΐα: Χωρίς απόφαση για άμεση λήψη μέτρων η πρώτη σύσκεψη για το αυξημένο κόστος στα εισιτήρια
    tsagarakis 1
    Τι απαντά η γκαλερί Τσαγκαράκης: Τα έργα στις αποθήκες είναι προσωπική συλλογή, όχι προς πώληση
    tsagarakis
    Πάνω από 300 πλαστοί πίνακες και περισσότερα από 200.000 ευρώ σε μετρητά βρέθηκαν στην γκαλερί του Γιώργου Τσαγκαράκη που συνελήφθη
    tebi 11
    Ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαρτίου η δίκη για τα Τέμπη με 36 κατηγορούμενους και πάνω από 350 μάρτυρες 
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    w20 231930202603619
    Έπαιξε με την φωτιά αλλά την έσβησε ο Ναν
    Unknown 0 2
    Η Ράγιο Βαγιεκάνο αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά – Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια 
    Betis Panathinaikos 1200x675 1
    Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Συνετρίβη στην Σεβίλλη και είπε «αντίο» στην Ευρώπη
    aek 1011x675 1
    ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Στους «8» του Conference League παρά την ήττα
    guardiola
    «Γκουαρντιόλα μείνε» – Το επικό πικάρισμα των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στον προπονητή της Σίτι
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Βανδαλισμοί στα εκλογικά κέντρα των Κυριακάκη, Στασινού, Αναγνωστάκη [εικόνες]

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
24/05/2019, 07:58
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE
Ad 129

Συνθήματα και απειλές εναντίον των υποψηφίων δημάρχων Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη και Παναγιώτη Στασινού αλλά και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη έγραψαν άγνωστοι στα εκλογικά τους κέντρα. Στα σημεία κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.  

61458669 1320780264740897 8676541288968880128 n

To δελτίο Τύπου του συνδυασμού Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία

Οι βανδαλισμοί και τα υβριστικά συνθήματα κατά του υποψηφίου Δημάρχου της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, Βασίλη Κυριακάκη δεν μας πτοούν ούτε μας αποθαρρύνουν από τη προσπάθεια διεκδίκησης της Δημοτικής αρχής, αντίθετα μας δυναμώνουν. Προφανώς κάποιους ενοχλεί ο ανεξάρτητος, από κομματικά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, χαρακτήρας της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, η μεγάλη αποδοχή των θέσεών μας από τους δημότες καθώς και η καθολική αναγνώριση της συνέπειας, του ήθους και της προσφοράς του Βασίλη Κυριακάκη.

Δείτε επίσης

Ο Κώστας και η Ρούλα συνεχίζουν την παράδοση
Λαμία – Ο Φούρνος της Βύρωνος: Μια ιστορία γεύσης από το 1987 που συνεχίζεται με τον Κώστα και τη Ρούλα
20/03/2026, 22:34
1000141074
Λαμία: τον βρήκαν νεκρό στο παγκάκι τα ξημερώματα
20/03/2026, 21:07
zeli
Έρχεται “φωτιά” στα καύσιμα: Βενζίνη έως 2,20€ – Προειδοποίηση Ζεληλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
20/03/2026, 16:51

Την Κυριακή καλούμε τους δημότες με την ψήφο τους να μας δώσουν τη δύναμη να αλλάξουμε μαζί τις τύχες του Δήμου μας.

Γιατί,

Ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλα χαμένα χρόνια!


“ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ”

Οι βανδαλισμοί, τα υβριστικά συνθήματα και οι απειλές απέναντι στον συνδυασμό μας Λαμία στο Κέντρο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Στασινό μόλις 3 ημέρες πριν από την γιορτή της Δημοκρατίας, τις εκλογές, δείχνουν πως ακόμη δυστυχώς υπάρχουν πυρήνες φασιστικής νοοτροπίας στην πόλη μας.

Μαζί όμως με τους φυσικούς αυτουργούς,  οποίους κατέδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, θα πρέπει όμως να αναζητηθούν και όσοι με ρατσιστικό και φασιστικό παραληρηματικό λόγο εκφράζονται στον δημόσιο διάλογο δίνοντας έτσι το ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες.

Καταδικάζοντας παράλληλα τις επιθέσεις και στα εκλογικά κέντρα του συνυποψηφίου-συναδέλφου Δημάρχου Βασίλη Κυριακάκη και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη ευελπιστούμε πως η κοινωνία θα απομονώσει όσους προσπαθούν κραυγάζοντας να δυναμιτίσουν το κλίμα των εκλογών.

-Advertisement-

Καλούμε τέλος τους δημότες μας να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και με την ψήφο τους να στηρίξουν τον συνδυασμό Λαμία στο Κέντρο δίνοντάς μας την δυνατότητα με θεσμικό πλέον τρόπο να αντιμετωπίσουμε όσους εκμεταλλευόμενοι την δημοκρατία μας την προσβάλουν ασχημονώντας με τέτοιο τρόπο.


Δήλωση Συμπαράστασης για τους βανδαλισμούς στα εκλογικά κέντρα των ανθυποψηφίων Δημάχων κ. Παναγιώτη Στασινού , κ. Βασίλη Κυριακάκη και Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη

“Οι εκλογές είναι πάντα το κορυφαίο γεγονός της δημοκρατίας μας…

Επιθέσεις και βανδαλισμοί όπως αυτοί που συνέβησαν στα εκλογικά κέντρα των ανθυποψηφίων Δημάχων κ. Παναγιώτη Στασινού ,κ. Βασίλη Κυριακάκη και Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη υπονομεύουν το πολιτικό κλίμα και τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι μας έχουμε ανεξαιρέτως καλλιεργήσει καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέτοιες πρακτικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να δυναμιτίσουν την ηρεμία λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Τόσο προσωπικά όσο και εκφράζοντας όλα τα μέλη του συνδυασμού μας ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μας στον κ. Κυριακάκη, δηλώνοντας απερίφραστα την αντίθεσή μας με κάθε τέτοιου είδους επαίσχυντες ενέργειες, θρασύδειλων ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.”


“Πρόταση Ευθύνης” : “Καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές πράξεις βανδαλισμού ….”

Με ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη «Πρόταση Ευθύνης» του Υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων  Νίκου Σταυρογιάννη καταγγέλλει τις πράξεις  βανδαλισμού  που έγιναν στα τρία εκλογικά Κέντρα των Βασίλη Κυριακάκη , Δημήτρη Αναγνωστάκη και Παναγιώτη Στασινού από άγνωστους δράστες..

«Η θέση μας είναι απόλυτη και ξεκάθαρη. Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι’ αν προέρχεται. Όποιον κι αν στοχεύει, όποιο πρόσχημα και αν επικαλείται, όποια χρονική στιγμή και αν συμβαίνει.
Ως συνδυασμός, ως «Πρόταση Ευθύνης», καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές πράξεις βανδαλισμού σε εκλογικά κέντρα στην πόλη μας και εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας…»


IMG 20190523 094646 Untitled

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

TAGGED:Λαμία
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Εκλογές 2019: Οι «επικοί» υποψήφιοι που σαρώνουν στα social media (pics+vids)
Next Article Λαμία: Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη / Δείτε εικόνες
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
10°C
Lamia
overcast clouds
10° _ 9°
70%
4 km/h
Σα
11 °C
Κυ
12 °C
Δε
13 °C
Τρ
14 °C
Τε
14 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
Ad 142
-Advertisement-
GRANDE PIZZA
-Advertisement-
VIAKEL
-Advertisement-
astiko ktel
-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
-Advertisement-
liagas
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 131

You Might Also Like

Φώτης Σερέτης - Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
FeaturedLAMIA POLIS 87.7

Φ. Σερέτης: Πριν το καλοκαίρι σε λειτουργία το Κέντρο Ακτινοθεραπείας στη Λαμία – Παρεμβάσεις σε υγεία & ψυχολογική στήριξη μαθητών (ΒΙΝΤΕΟ-AUD)

ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ
discoballa
FeaturedADVERTORIAL SECTION

Το Πιο HOT Disco Party στο Κτήμα Πασιάκου | παραμονή της 25ης Μαρτίου | 21:00

DISCO PARTY ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ
isiadaki11 4
FeaturedΑΠΟΨΕΙΣ

Η Λαμία στους 10 καλύτερους δήμους της Ελλάδας: 7η στους 332: Τι σημαίνει η αξιολόγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την πόλη

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.