Η αλήθεια είναι ότι το 2022, οι φίλοι και οπαδοί των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών δεν είναι πλέον ιδιαίτερα “ζωηροί” και ο ενθουσιασμός τους περιορίζεται σε χλιαρά παλαμάκια, ίσως και κάπoια μετρίας έντασης συνθήματα.
Στη Λαμία όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ανάμεσα στις ατάκες του Αλέξη Τσίπρα που βρέθηκε σήμερα στη Λαμία και στις υποτονικές αντιδράσεις του κοινού, μια φωνή έδινε τον τόνο ανεβάζοντας τον ρυθμό. Ασορτί και τα δυνατά χειροκροτήματα που ξεσήκωναν τα “πλήθη”
Οι ιαχές του Απόστολου Γκλέτσου!
Το γνωστό This is Sparta στους “300” της Χολυγουντιανής ταινίας, από σήμερα και τούδε ωχριά μπροστά στην ιαχή “Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός” και τα χειροκροτήματα του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα, φυλλάτοντας τις Θερμοπύλες του ΣΥΡΙΖΑ, στη μίνι περιοδεία του προέδρου στην φθιωτική πρωτεύουσα.
“Ενας για όλους”, σαν άλλος Σωματοφύλακας του Αλέξανδρου Δουμά, πήρε μόνος του, επάνω του, τη δημιουργία ενός αξιοπρεπούς “χαμούλη” ξεσηκώνοντας τους συγκεντρωμένους και δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην ολιγόλεπτη ομιλία (επόμενου -κατά δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου- πρωθυπουργού) που πραγματοποιήθηκε κάτω από τον ιστορικό πλάτανο, στην αρχή της οδού Διάκου.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Καλά δεν βρέθηκε κάποιος να προστατεύσει τον Τσίπρα;
Δεν ξέρεις με τι να πρωτοντραπεις. Με το όλο θέαμα ή με το κείμενό σας;
καλά υπάρχουν άτομα ακόμη που πιστεύουν ότι θα βγει ο Τσίπρας πρωθυπουργός;;;; μάλλον υπάρχουν βλέπε Γλετσο!!!! χαχαχαχα
Ψώνισε από σβέρκο και ο Άλ6ης και ο Τσιριζα.
Προς Ν.Ε Σύριζα Φθιώτιδας : Καλά ρε συντρόφια δεν βρέθηκε ένας να προστατέψει τον Πρόεδρο από την παρουσία Γκλέτσου; Μόνο λύπηση. ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ….