Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην πόλη της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης στην διασταύρωση των οδών Δαμάστας και 28ης Οκτωβρίου.

Το Toyota το οποίο βλέπετε στις εικόνες ανηφόριζε την 28ης Οκτωβρίου όταν από τη έτερη οδό βγήκε το Opel και το χτύπησε στην πόρτα του οδηγού. Οι υλικές ζημιές του οχήματος ήταν σημαντικές ενώ ο οδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Λαμίας για πλήρη διαγνωστικό έλεγχο.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.








Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.