Συνεχίστηκαν για μια ακόμη μέρα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης στην περιοχή της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της Οδού Φιλίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στους 407 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν τρία κρούσματα θετικά στον κορωνοϊο. Αφορούν κατά τις ίδιες πληροφορίες τα μέλη μιας οικογένειας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.