LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    papigko xalazi 1.png
    Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Πάπιγκο: Οχημα στο χείλος του γκρεμού, ακινητοποιήθηκαν άλλα 30
    allagi oras roloi roz toixos 0.jpg
    Αλλαγή ώρας 2026: Αυτήν την Κυριακή πάμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα μπροστά
    evangelos venizelos stin ert gia
    Ευάγγελος Βενιζέλος: «Κανείς πρωθυπουργός δεν μπορεί να επιβαρύνει με τα δικά του προβλήματα τη χώρα»»
    tzami
    Σφραγίστηκε ακόμα ένα παράνομο τζαμί στην Αθήνα, υπεύθυνος και πάλι ο Μπανγκλαντεσιανός που είχε συλληφθεί
    agiofos 1
    «Στον αέρα» το Άγιο Φως λόγω του πολέμου: Το «Plan b» της Αθήνας και η ανοικτή γραμμή με τις ισραηλινές αρχές
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    6917215 225817
    Παναθηναϊκός που δεν λυγίζει, άλωσε ξανά το Ρέντη και πήρε match ball για τους τελικούς!
    iban
    Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Στις μικρομεσαίες ομάδες θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερο ελληνικό στοιχείο»
    leva
    Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τσάπρα έως το 2030
    euro oly
    Euroleague: Άγριο κράξιμο των Ισπανών για τη διαιτησία με Ολυμπιακό – «Μαφία! Ούτε με 8 κέρδισαν»
    aeek
    ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΒΟΙΩΤΙΑΕΥΒΟΙΑΕΥΡΥΤΑΝΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑΦΩΚΙΔΑ

Λαμία: Ενημερώνει το Περιφερειακό Συμβούλιο για τους “νέους” πρόσφυγες στην Στερεά ο Φάνης Σπανός / Εξετάζονται χώροι…

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
30/09/2019, 08:37
8 Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE
Ad 129

Για τις εξελίξεις στο προσφυγικό θα ενημερώσει ο Φάνης Σπανός, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, στην συνεδρίαση του που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Υπενθυμίζουμε πως τη στήριξη των Περιφερειών και της ελληνικής κοινωνίας για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος από την αύξηση των προσφυγικών- μεταναστευτικών ροών και την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά, ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τους 13 περιφερειάρχες της χώρας, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη. Κατά τη συνάντηση τους ενημέρωσε, εκτός των άλλων, ότι τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει το σχέδιο και τα βήματα για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβομυλος lamianow

Ομόφωνη ήταν η απόφαση των περιφερειαρχών να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης με τη διάθεση χώρων φιλοξενίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το «εθνικό πρόβλημα», θέτοντας, όμως, όρους και προϋποθέσεις, όπως δήλωσαν μετά τη σύσκεψη, κατά την οποία ο κ. Χρυσοχοΐδης τους ανέπτυξε το σχέδιο της κυβέρνησης για την ταχεία και αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού και την αποσυμφόρηση των νησιών.

Δείτε επίσης

tsipras lamia 2026 1 71
Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας : “Στις επόμενες εκλογές θα έχουν αντίπαλο” / Οι παρουσίες της βραδιάς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ)
29/03/2026, 00:24
OXHMA DRASTH
Λαμία : Συνελήφθη 53χρονος που έκλεψε την τσάντα 73χρονης
28/03/2026, 22:21
TSIPRAS 10
Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία – Καφές, υπογραφές και πολιτικά μηνύματα (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
28/03/2026, 14:07

Οι περιφερειάρχες ζήτησαν ισοκατανομή των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο υπουργός τους είπε ότι σύντομα θα ενημερώσει κάθε έναν ξεχωριστά για τα κέντρα φιλοξενίας που έχει εντοπίσει το υπουργείο σε κάθε περιφέρεια και θα ζητήσει εκτενώς τις δικές τους προτάσεις και θέσεις.  

Εξετάζονται νέοι χώροι και στην Φθιώτιδα…

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβομυλος lamianow

Αυτή την στιγμή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος,  η οποία έχει ήδη τρεις δομές, εξετάζει τους χώρους οι οποίοι θα προταθούν για την δημιουργία νέας ή νέων δομών που θα φιλοξενήσουν τους νέους πρόσφυγες. Μετά την επ’ αόριστο αναστολή δημιουργίας hot spot στον Καραβόμυλο, πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζονται νέοι χώροι στην Ανατολική Φθιώτιδα που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες, για την ώρα ωστόσο δεν κερδίζουν έδαφος. “Ότι θα γίνει θα γίνει οργανωμένα και με ένα σοβαρό σχέδιο σε συνεννόηση με τους δημάρχους   με σκοπό να επιλεχθούν οι κατάλληλοι χώροι”, τονίζει ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός.

Στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας θα γίνει ορισμός επιτροπών και η εκλογή εκπροσώπων, θα συζητηθεί το τεχνικό πρόγραμμα καθώς και θέματα οικονομικής φύσης.

8 Σχόλια
  • Avatar of ΝΔ Ο/Η ΝΔ λέει:
    29/09/2019, 20:09 στις 29/09/2019, 20:09

    Φάνη δεν σε ακούω να λες να τους πανε προς Εύβοια μονο Φθιώτιδα!
    Φάνη δεν ξεκίνησες καλά…

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    29/09/2019, 20:10 στις 29/09/2019, 20:10

    Δείτε τί γίνεται στην Μόρια σήμερα…
    Πιστεύετε ότι μπορούμε και πρέπει να ασχοληθούμε με τέτοιους ανθρώπους;
    Όλοι σε κλειστούς χώρους υψηλής ασφαλείας, έρχεται η πλειονότητα τους απο εμπόλεμες περιοχές,τι νομίζετε ότι θα κάνουν κάποια στιγμή;

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    29/09/2019, 22:02 στις 29/09/2019, 22:02

    Οι Φθιωτεις περιφερειακοι συμβουλοι και οι βουλευτές θα προταξουν για μια ακόμη φορά μπροστά τα στηθια τους!!! Και όταν γίνει άλλο ένα hotspot στη Φθιώτιδα θα λένε ότι φταίνε άλλοι, ταιζοντας ένα μάτσο σανο τους ψηφοφόρους. Το σοβαρό σχέδιο εννοεί κάτι τύπου Αλαμάνας φαντάζομαι για να δέσει τουριστικά με το hotspot Θερμοπύλες… Σοβαρευτείτε, δεν αντέχει άλλες ήττες ο τόπος.

    Απάντηση
  • Avatar of Ο/Η Ανώνυμος λέει:
    30/09/2019, 01:47 στις 30/09/2019, 01:47

    Οι άνθρωποι αυτοί δεν έρχονται από κανένα πόλεμο…κάνουν επιδοτούμενο εποικισμό…και εισβάλλουν στην Ελλάδα με τις ευλογίες των πολιτικών που τσεπώνουν χοντρά πακέτα..

    Δυστυχώς…ηλίθιοι συμπολίτες μας αδιαφορώντας για τις επίσημες θέσεις των κομμάτων σε βασικά και καίρια θέματα ανακύκλωσαν τους προδότες και τους παρατρεχάμενους τους…

    Ετοιμαστείτε τώρα για νέες Μόριες με τις ευλογίες των “φιλάνθρωπων” τοπικών αρχόντων μας…που μετά τους γύφτους επιβάλλουν και τους παράτυπους επιδοτούμενους κι εξαγριωμένους λαθροεισβολείς…

    Απάντηση
  • Avatar of Π.Ο. Ο/Η Π.Ο. λέει:
    30/09/2019, 10:47 στις 30/09/2019, 10:47

    ΦΕΡΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    Απάντηση
  • Avatar of Bruce Lee Ο/Η Bruce Lee λέει:
    30/09/2019, 14:55 στις 30/09/2019, 14:55

    ακουγεται οτι ετοιμαζουν κτηριο μεσα στην πολη … ξερεις κανεις αν ισχυει ?

    Απάντηση
  • Avatar of ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει:
    30/09/2019, 18:33 στις 30/09/2019, 18:33

    ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΣΑΛΤΑΚΗ. ΛΕΤΕ?

    Απάντηση
  • Avatar of jonathan neratzulof Ο/Η jonathan neratzulof λέει:
    01/10/2019, 02:13 στις 01/10/2019, 02:13

    απο αυτα που ακουγονται μονο σε ενα κανουν εργα συνεχεια και σε ακυρες ωρες , σε μια κλινικη στην Σατωβριανδου . Θελω να πιστευω οτι ολα αυτα ειναι απλως ψιθυροι και λογια του αερα

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και το “ΕΠΙΠΕΔΟ” συγκεντρώνουν σχολικά είδη!
Next Article Φωτιά σε πολυκατοικία στον Άγιο Ελευθέριο
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
8°C
Lamia
scattered clouds
8° _ 8°
86%
2 km/h
Κυ
17 °C
Δε
19 °C
Τρ
17 °C
Τε
16 °C
Πε
13 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
Ad 149
-Advertisement-
GRANDE PIZZA
-Advertisement-
VIAKEL
-Advertisement-
astiko ktel
-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
-Advertisement-
KATSIAVOS
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 141

You Might Also Like

martino 2
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φθιώτιδα : Σήκωσαν το Μαρτίνο στον «αέρα» – Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

giannis1
FeaturedLAMIA POLIS 87.7

Λαμία: Σε πλήρη εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης – ο σχεδιασμός οι περιοχές και η πανελλαδική πρωτιά στο νερό / Γ. Θεοδωρακόπουλος: Αναβαθμίζουμε συνολικά τις υποδομές (ΦΩΤΟ, AUD, VIDEO)

Λαμία : Πλήθος κόσμου στα σκαλάκια της Πλατείας Λαού για το «Laou Steps»
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία : Πλήθος κόσμου στα σκαλάκια της Πλατείας Λαού για το «Laou Steps» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.