Ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ Λαμιας Στέφανος Παπανικολάου πήρε άριστα 20 σε δύο από τα μαθήματα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, “φέρνοντας” το double στην Φθιώτιδα…
Κατάφερε να ξεπεράσει όχι μόνο το άγχος των εξετάσεων αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε φέτος η πανδημία του Covid-19, επικεντρώνοντας στον στόχο του.
Έναν στόχο που κατάκτησε και με το παραπάνω αφού έκανε…σκόνη τα μόρια, σκοράροντας στα αποτελέσματα με 2 απόλυτα 20αρια στα δύο από τα τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης του 4ου επιστημονικού πεδίου, στην Πληροφορική και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Ο Στέφανος Παπανικολάου βάζει τώρα πλώρη για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που αποτελεί και την πρώτη του επιλογή και ανοίγει τη νέα σελίδα της ζωής του, ως ακαδημαϊκός πολίτης.
Εμείς του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία κι επιτυχία στους στόχους του αλλά και πολλές ακόμη πρωτιές στα σχολεία της πόλης μας!


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.