Μια εντυπωσιακή βραδιά στη Λαμία το βράδυ του Σάββατου 24 Μαΐου, στο πλαίσιο του
@lamianow.gr Λαμία: Το αδιαχώρητο στο 1st Youth Street Food Festival – Μοναδικές εικόνες #lamianow #lamiacity #1st ♬ πρωτότυπος ήχος – Lamianow.gr
1ου Youth Street Food Festival, που διοργάνωσε με ενθουσιασμό το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Λαμιέων με την συμβολή του Δήμου Λαμιέων, στον επιβλητικό χώρο κάτω από το Κάστρο της πόλης.


Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους: το αδιαχώρητο, εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες νέοι και πολίτες κάθε ηλικίας «πλημμύρισαν» το σημείο, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θύμισε μεγάλες διοργανώσεις μεγαλουπόλεων.



Το φεστιβάλ εξελίχτηκε σε μια γιορτή γεύσεων, πολιτισμού και νεανικής δημιουργικότητας, αναδεικνύοντας όχι μόνο την εξαιρετική τοποθεσία του Κάστρου αλλά και τη δυναμική των νέων της Λαμίας.

Σημαντικό στοιχείο της βραδιάς η αποκλειστική συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τοπική αγορά και προβάλλοντας τις δυνατότητες της πόλης.



Η μουσική, τα χρώματα, οι γεύσεις και το πλήθος κόσμου συνέθεσαν ένα σκηνικό που σπάνια συναντά κανείς στην περιοχή. Ένα βράδυ όπου η Λαμία ζωντάνεψε, γιόρτασε και έδειξε ότι μπορεί να στηρίξει καινοτόμες πρωτοβουλίες, δίνοντας τον λόγο και τον χώρο στη νέα γενιά.



Το γλέντι συνεχίστηκε, μέχρι πρωίας….


Το στοίχημα πέτυχε – και πλέον το βλέμμα στρέφεται με ανυπομονησία στο επόμενο!






Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Όλα καλά, δίνετε ζωή στη πόλη και άρχισαν να γίνονται πράγματα, αλλά μήπως να βάζατε και καμιά ελληνική λέξη στον τίτλο των εκδηλώσεων που κάνετε. Στο Κάστρο της Λαμίας και όλο ξένες λέξεις; Πάει; Έχουμε ωραιότατες λέξεις για να προβάλουμε μια εκδήλωση και να ξεχωρίσουμε και όταν ακούγεται ο τίτλος να παραπέμπει η εκδήλωση στη Λαμία.
Μια καλή διασκέδαση ένα βράδυ του Σαββάτου, για τους νέους + της πόλης μας. Σουβλάκια + χαλβάς Φαρσάλων, πως ταιριάζει με ξένη μουσική? Τα παραδοσιακά άσματα & τα λαϊκά γενικά, δεν ταιριάζουν για Έλληνες -Ελληνίδες? Και μια παράκληση με αγάπη , προς μοναχούς κληρικούς,, μην κυκλοφορείτε μετά την δύση του Ηλίου, σε κοσμικές συγκεντρώσεις, απαξιώνετε το σχήμα & την ιερότητα του.
Άντε να δούμε από τον Δήμο μας, σχέδιο & πρωτοβουλίες για να γίνει η πόλη , περιοχή μας επισκέψιμη….