Η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση έρχεται στις 25 Ιουνίου 2023 και το lamianow.gr βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο κέντρο της πόλης, για να καταγράψει τις απόψεις των πολιτών για την κάλπη, το εκλογικό αποτέλεσμα που περιμένουν και την περίπτωση της τρίτης κάλπης.
Λαμία : Τι θα κάνουν οι λαμιώτες στην 2η κάλπη; (Vid)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.