Ένας σπάνιος αετός εντοπίστηκε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο της Λαμίας. Το υπερήφανο ζώο είχε τραυματιστεί στο φτερό του και ήταν αδύνατον να πετάξει. Ο Φιλοζωικός, έδρασε άμεσα και με την βοήθεια του υπεραστικού ΚΤΕΛ ο “τραυματίας” ταξίδεψε για το Anima της Αθήνας το οποίο και θα τον περιθάλψει έως ότου μπορέσει να πετάξει ξανά..
Η ανάρτηση της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας Έφης Γρίβα
“Αυτό τον σπάνιο και πανέμορφο αετό περισυνελέξαμε από την ευρύτερη περιοχή της νότιας Λαμίας .Καθώς έχει σπασμένο φτερό δεν μπορεί να πετάξει.Η άγρια ζωή είναι τόσο άγνωστη αλλά τελικά τόσο κοντά μας που όλοι μας πρέπει να προσέχουμε .
Ενημερώστε το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας όταν έχετε βρει τραυματισμένο πουλί κι εμείς θα το φροντίσουμε.
Ο αετός ταξίδεψε με τη χορηγία του ΚΤΕΛ Λαμίας για το Αnima στην Αθήνα.”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.