Το πρωί της Δευτέρας 4/7/2022, συνεδρίασε το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας για τον αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς στην περιοχή.
Η συνεδρίαση έγινε στο γραφείο του νέου Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών.
Δηλώσεις έκαναν ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Κων/νος Θεοφιλόπουλος και ο Διοικητής των Π.Υ. Φθιώτιδας Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος.
Σε κάθε περίπτωση σημειώθηκε ότι οι Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση πυρκαγιών, γίνονται ισχυρές συστάσεις για να μην ανάβουν οι πολίτες φωτιές – προβλέπονται πρόστιμα- και βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο που χρειάζεται προσοχή από όλους μας.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.




Αυτές οι συσκέψεις, ειναι θέατρο για τα ΜΜΕ…Οι ελλείψεις σε προσωπικό & υλικοτεχνική υποδομήτη της Π.Υ ειναι χρόνια τώρα μεγάλες….το λένε οι σύλλογοι των πυροσβεστών.
Ιδιαίτερα εφέτος , που δεν έχουμε την εναέρια βοήθεια των ρωσικών πυροσβεστικών αεροσκαφών…*κλάψε με μάναμ, κλάψε με*…
Αυτές οι συσκέψεις, ειναι θέατρο για τα ΜΜΕ…Οι ελλείψεις σε προσωπικό & υλικοτεχνική υποδομή της Π.Υ ειναι χρόνια τώρα μεγάλες….το λένε οι σύλλογοι των πυροσβεστών.
Ιδιαίτερα εφέτος , που δεν έχουμε την εναέρια βοήθεια των ρωσικών πυροσβεστικών αεροσκαφών…*κλάψε με μάναμ, κλάψε με*…