Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    astyn 8 | Lamianow.gr
    21χρονος οργάνωσε την απαγωγή 40χρονου για χρέος 16.000 ευρώ – Ο άγριος ξυλοδαρμός και το λάθος των δραστών
    aliki | Lamianow.gr
    «Έβλεπα ανθρώπους λιωμένους και έψαχνα την Αλίκη» λέει στο newsit.gr o κολλητός φίλος της 15χρονης: Η τελευταία φωτογραφία πριν την τραγωδία
    nionios | Lamianow.gr
    Σύνταγμα: Η συγκινητική στιγμή που τα drones ζωγράφισαν το πρόσωπο του Διονύση Σαββόπουλου
    servitoroi | Lamianow.gr
    Γιορτές χωρίς χρήματα καταγγέλλουν ότι έκαναν εποχικοί εργαζόμενοι – Τι συνέβη με την προπληρωμένη κάρτα
    xanthi | Lamianow.gr
    Μαθητής στην Ξάνθη ακρωτηριάστηκε από βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του: Κινδυνεύει να χάσει και την όρασή του
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    traki | Lamianow.gr
    Τοποθετήθηκε η πολυθρόνα του Γιαννακόπουλου στο παρκέ, όλα δείχνουν παρουσία του στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, φωτογραφία
    202507310643175009 | Lamianow.gr
    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως έκανε σκέψεις να αποσυρθεί από το τένις
    d0140f7c38234dd683baceb1fa681e8e | Lamianow.gr
    Πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δείτε βίντεο με το δαχτυλίδι αρραβώνων στο αριστερό
    202601011245165546 1200x768 1 | Lamianow.gr
    Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τι ώρα το ντέρμπι αύριο – Αυτοί είναι οι διαιτητές
    202512312036502631 | Lamianow.gr
    Ρομπέρτο Κάρλος από το νοσοκομείο: «Προληπτική επέμβαση, δεν έπαθα έμφραγμα»
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης: “Είναι δολοφόνοι, μακάρι να είχα πάει το παιδί μου στην Αθήνα…”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης: “Είναι δολοφόνοι, μακάρι να είχα πάει το παιδί μου στην Αθήνα…”

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιαν 23, 2019 @ 7:45
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE

“Μόλις άρχισε να πονάει το παιδάκι μου , το πήγα χαράματα στο νοσοκομείο. Υπέφερε από τους πόνους και ήταν φοβισμένη. Κακώς που δεν την πήγα κατευθείαν στο Παίδων, στην Αθήνα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Ιωάννας Κουτσοπάνου ο οποίος μίλησε στο protothema.gr μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του παιδιού του. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές το κορίτσι πέθανε από περιτονίτιδα, συνεπεία ρήξης στομάχου και δεν είχε σκωληκοειδίτιδα, για την οποία χειρουργήθηκε.

«Μακάρι να μπορούσα να την πάω κατευθείαν στο Παίδων αλλά δεν μπορούσα να πάρω μόνος μου την ευθύνη και να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι με το παιδί σε αυτή την κατάσταση. Αν το είχα κάνει ίσως και να είχε σωθεί το παιδί μου», λέει ο κ.Κουτσοπάνος και συνεχίζει: «Η παιδιατρική του νοσοκομείου Λαμίας και η παιδοχειρουργική του νοσοκομείου της Λάρισας πρέπει να κλείσουν. Είναι δολοφόνοι , δεν πρέπει να υπάρχουν αυτοί ο άνθρωποι. Πρέπει να σωθούν κι άλλα παιδιά, μακάρι το παιδί μου να είναι το τελευταίο “ λέει ο πατέρας της 13χρονης Ιωάννας στο protothema.gr .

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Νίκος Διαλυνάς έκανε λόγο για σοβαρά λάθη που οδήγησαν στο θάνατό της μικρής Ιωάννας. Όπως τόνισε, από τη νεκροψία – νεκροτομή βρέθηκε ένα λίτρο και διακόσια γραμμάρια υγρό στην κοιλιά.

-Advertisement-
KATSIAVOS

“Έτσι όπως έγινε η εγχείρηση, αγνόησαν βασικές απεικονιστικές εξετάσεις , αγνόησαν βασικά συμπτώματα τα οποία οδηγούσαν στο στομάχι. Ο μηχανισμός θανάτου είναι πλέον ξεκάθαρος και δεν έχει καμία σχέση με αλλεργίες και οφείλεται γενικότερα, στη μη αντιμετώπιση της διάτρησης του στομάχου στο γεγονός ότι υπήρχαν αυτά τα υγρά και δεν μπορούσαν να διαφύγουν από κάπου, στην πίεση του διαφράγματος, στην είσοδο του υγρού στους πνεύμονες, στην περικαρδίτιδα και στην ανακοπή”

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας

Η 13χρονη μαθήτρια της Β΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη γύρω στις 5:00′ το πρωί της Παρασκευής στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με πόνο στην κοιλιά. Στις 3:00′ περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7:00′ το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Στις 09.00 περίπου το βράδυ του Σαββάτου, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συμμαθητές της 13χρονης με αγωνία προσπαθούσαν να μάθουν αν είναι αλήθεια το τραγικό συμβάν. Ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν μήπως έγινε κάποιο λάθος, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι «έφυγε» έτσι άδικα και ξαφνικά η συμμαθήτριά τους. Όλα τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου, όπως και οι καθηγητές είναι συντετριμμένοι.

H κηδεία της άτυχης Ιωάννας θα γίνει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στη μητρόπολη Λαμίας

ANOSIA

TAGGED:Λαμία
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Στο εδώλιο άνδρας για την κακοποίηση των πέντε σκύλων του
Next Article Ξεκίνησαν οι εργασίες στο τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα του Ε65
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
9°C
Lamia
overcast clouds
9° _ 9°
81%
3 km/h
Σα
13 °C
Κυ
17 °C
Δε
17 °C
Τρ
18 °C
Τε
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Photo 1767375026886 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Εξαφανίστηκε 13χρονος από δομή φιλοξενίας

mavrolitgaru00003 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Ρούμελη η πιο… ψυχρή περιοχή της Ελλάδας το 2025 – Τα στοιχεία της μέσης θερμοκρασίας (πίνακας)

Photo 1767356222024 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο στη Λαμία – Τον βρήκαν νεκρό οι Αρχές

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης