Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    souzes | Lamianow.gr
    Συνελήφθησαν νεαροί που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών, οι δύο δεν είχαν καν δίπλωμα – Δείτε βίντεο
    trakter kastro | Lamianow.gr
    Αγρότες: Για τις 13:00 της Τρίτης «κλείδωσε» η κρίσιμη συνάντηση με Μητσοτάκη
    vorizia | Lamianow.gr
    “Τα Βορίζια είναι ένα νεκροταφείο”: Χωρίς σασμό δύο μήνες μετά το μακελειό, κανείς δεν έχει παραδώσει όπλο
    karistianou 4 | Lamianow.gr
    Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους “κόβει” – Ο πιο στενός της συνεργάτης
    narkotika | Lamianow.gr
    Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες στο «Ελ.Βενιζέλος», προσπάθησαν να εξάγουν 72 κιλά κάνναβης
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
    vania | Lamianow.gr
    «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βάνια Ντρκούσιτς» γράφουν στη Ρωσία
    oly fen | Lamianow.gr
    Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου το παιχνίδι της Euroleague που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας
    4978630 scaled 1 | Lamianow.gr
    Ιστορική πρόκριση για την Καρδίτσα: Νίκησε 84-75 τη Σπαρτάκ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Basketball Champions League
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΒΟΙΩΤΙΑ - Λαμία-Στερεά Ελλάδα: 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση για… “Ζεστή Κατοικία”/ Δείτε αν το δικαιούστε! (κουπόνια)

ΒΟΙΩΤΙΑΕΥΒΟΙΑΕΥΡΥΤΑΝΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑΦΩΚΙΔΑ

Λαμία-Στερεά Ελλάδα: 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση για… “Ζεστή Κατοικία”/ Δείτε αν το δικαιούστε! (κουπόνια)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Οκτ 25, 2018 @ 14:58
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
6 Min Read
SHARE

Την οικονομική ενίσχυση οικογενειών για την αγορά καύσιμης ύλης θέρμανσης, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης «Ζεστή Κατοικία», με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

-Advertisement-
fitcare

Η νέα δράση προβλέπει την εφάπαξ χορήγηση ενός κουπονιού αγορών (voucher) αξίας 200€, για την αγορά καύσιμης ύλης θέρμανσης (στερεάς, υγρής ή αέριας) και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση οικογενειών, που διαβιούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας και οι οποίες δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο ετήσιο κόστος θέρμανσης της κατοικίας τους.

Η δράση «Ζεστή Κατοικία» αποτελεί μέρος μίας σειράς δράσεων, οι οποίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τη Δομή «Γέφυρα» και έχουν ως απώτερο στόχο την ανακούφιση των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την ανακοίνωση της οικονομικής ενίσχυσης, ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι αυτή εντάσσεται στην δέσμη των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας για την καταπολέμηση της κοινωνικής ανισότητας και πρόσθεσε:

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

«Η έννοια της πρόνοιας και της στήριξης όσων έχουν ανάγκη, έχει νόημα και ουσία όταν φεύγει από τις εξαγγελίες και τις πολιτικές δηλώσεις και γίνεται πράξη. Αυτό, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το έχουμε κατακτήσει. Να μιλάμε λιγότερο και να προχωράμε στην πράξη. Να μην πρέπει να μας αναζητήσουν όσοι μας χρειάζονται, να γνωρίζουμε τις ανάγκες τους και να βρισκόμαστε δίπλα τους τη στιγμή που πρέπει».

«Η δράση «Ζεστή Κατοικία» ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη βασική αποστολή του ΙΣΝ για την υλοποίηση δωρεών και προγραμμάτων που στόχο έχουν την καταπολέμηση κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι η εν λόγω δράση, καθώς και το σύνολο των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας που υλοποιούνται στην Περιφέρεια, είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης μεταξύ όλων των κοινωνικών φορέων και της ενεργοποίησης και της συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, σε μια κοινή προσπάθεια για ένα διαφορετικό και καλύτερο μέλλον, με ίσες ευκαιρίες για όλους» δήλωσε η Μυρτώ Ξανθοπούλου από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Γέφυρας www.gefyra.com.gr και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr αλλά να απευθύνονται και στα παρακάτω γραφεία:

Α/Α

ΓΡΑΦΕΙΑ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

1.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Πλατεία Ελευθερίας 3, 35131, Λαμία
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης –ΠΣΤΕ
Δομή ΓΕΦΥΡΑ
2ος όροφος, Τηλ.: 2231028725

2.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΆΜΦΙΣΣΑΣ

Διοικητήριο Π.Ε. Φωκίδας
Ι. Γιδόγιαννου 31 , 33100, Άμφισσα
3ος όροφος, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Τηλ.: 22653 50656

3.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Διοικητήριο Π.Ε. Ευρυτανίας
(Κεντρικό Δημαρχείο)
Εθνικής Αντιστάσεως 1, 36100, Καρπενήσι
Τηλ.: 22373 52306, 52304

4.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας
Φίλωνος 35-39, 32131, Λιβαδειά
Ισόγειο
Τηλ.: 22613 50106

5.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Διοικητήριο Π.Ε. Εύβοιας
Λ. Χαϊνά 93, 34132, Χαλκίδα
Ισόγειο, Γραφείο 10, Τηλ.: 22213 53932-3

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ | Lamianow.gr ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ | Lamianow.gr ΠΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ | Lamianow.gr ΠΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ | Lamianow.gr ΠΕ ΦΩΚΙΔΑΣ | Lamianow.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

«Παροχή έκτακτου οικονομικής ενίσχυσης σε οικογένειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με κουπόνι αγορών (voucher) για αγορά καύσιμης ύλης θέρμανσης, έτους 2018-2019», με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η δράση  «ΖΕΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ»

Αναφέρεται σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, με κουπόνι αγορών (voucher), αξίας 200 €, για την αγορά καύσιμης ύλης θέρμανσης, σε οικογένειες που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Απευθύνεται:

Σε αρχηγούς – μέλη οικογενειών, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν οικονομική ενίσχυση ύψους διακοσίων ευρώ (200€) εφάπαξ, για την αγορά καύσιμης ύλης θέρμανσης (στερεάς, υγρής ή αέριας) και διαβιούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Το κατώφλι φτώχειας, όπως αυτό προσδιορίστηκε από την ΕΛΣΤΑΤ για το έτος 2017, ορίζεται σε 4.560€ ετησίως, για μονοπρόσωπα νοικοκυριά προσαυξανόμενο κατά:

  • 50% για τον σύζυγο και κάθε παιδί από 14 έως και 24 ετών.
  • 30% για κάθε παιδί κάτω των 14 ετών.

Στοχεύει:

  • Στην κάλυψη οικονομικών αναγκών και την κατανομή πόρων ανακούφισης σε οικογένειες, οι οποίες δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα ετήσιο κόστος θέρμανσης της κατοικίας τους.
  • Στη διασφάλιση ενός ικανοποιητικού επιπέδου διαβίωσης των οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προϋποθέσεις

Οι αιτούντες / αιτούσες που θα ενταχθούν στην εν λόγω δράση, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Η μόνιμη και κύρια κατοικία τους να βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες λοιπών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πολίτες άλλων κρατών νομίμως διαμένοντες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
  2. Να κατέχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) της ημεδαπής.
  3. Να διαβιούν με εισοδήματα κατώτερα του ορίου φτώχειας. Τούτο θα πρέπει να αποδεικνύεται από την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) του Υπουργείου Οικονομικών του φορολογικού έτους 2017 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 01/01/2017-31/12/2017).

Χρηματοδότηση

Η δράση υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Υλοποίηση – Χρηματοδότηση

Η δράση υλοποιείται με μέριμνα και κριτήρια που τίθενται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.

Ημερομηνίες

Η Πρόσκληση έχει διάρκεια 16 ημερών (από την 25/10/2018 έως 9/11/2018).

Πληροφορίες και Αιτήσεις συμμετοχής

www.gefyra.com.gr

 

 

KRHTIKES STRATES

TAGGED:"Ζεστή Κατοικία"200 ΕΥΡΩLAMIANOWΕΠΙΔΟΜΑΚΟΥΠΟΝΙΑΛαμίαΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Επιστολή απόγνωσης 60χρονης καρκινοπαθούς στον Αλέξη Τσίπρα
Next Article Τερμάτισε πρώτη σε αγώνα δρόμου και ο σύντροφός της τής… έκανε πρόταση γάμου [βίντεο]
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
10°C
Lamia
scattered clouds
10° _ 10°
81%
3 km/h
Κυ
10 °C
Δε
4 °C
Τρ
10 °C
Τε
12 °C
Πε
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

photo 17681266009268288213331379157140 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι Λαμίας – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος, στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα (Φώτο)

Sourgiadakis manolis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στη Λαμία : Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Σουργιαδάκης – είχε χάσει τον αδελφό του το 2019

plati | Lamianow.gr
FeaturedLAMIA POLIS 87.7

Φθιώτιδα : «Στον αέρα» κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι – Εκτός μέτρων, χωρίς απαντήσεις και με τους κλάδους σε απόγνωση – τι δηλώνουν (Aud)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης