Στα δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να συνεχιστεί η απολογία τους ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης οι έξι Ρομά που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ανθήλης να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς μετά από ένα προξενιό που χάλασε.

Χθες η κυρία εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, οπλοφορίας, οπλοχρησίας στους έξι συλληφθέντες και προσδιόρισε την υπόθεση κατά την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για σήμερα στις 12.00, όπως δήλωσε στο Lamianow.gr ο συνήγορος τριών εκ κατηγορουμένων Δημήτρης Κρουπης.
Να σημειωθεί ότι έξω από τα δικαστήρια Λαμίας, υπάρχει έντονη αστυνομική δύναμη, έχουν τοποθετηθεί κορδέλες ενώ το παρών δίνουν και μέλη των οικογενειών των 6 ρομά που κατέληξαν με χειροπέδες και στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.