Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πρι τις 8:00 το πρωί της Κυριακής στην είσοδο της Λαμίας στον παράδρομο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μητροπολίτης Φώτιος Δημητριάδος, των Παλαιοημερολογητών, που κινούνταν προς Λαμία στο ύψος του συγκροτήματος Καρέλη άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα του καταλήξει στο στηθαίο.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών 7ης ΕΜΑΚ αλλά και της Π.Υ Λαμίας προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν και να μεταφερθει τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.