Ενώπιον της κυρίας Ανακρίτριας Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο νεαρός που στις 27 Δεκεμβρίου είχε πέσει θύμα πυροβολισμού από τρεις νεαρούς στο σπίτι του στον Άγιο Σώστη του δήμου Μακρακώμης.
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Σάκη Νούσα και εχοντας καλυμμένο το μάτι του, ο νεαρός κατέθεσε τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ στο σπίτι του.
Με πυροβόλησαν και θέλω να τιμωρηθούν τόνισε μιλώντας στο Star Kεντρικής Ελλάδος
Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως οι δράστες έχουν προφυλακιστεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.