Μία ακόμη θλιβερή είδηση για την τοπική κοινωνία της Λαμίας…
Ο Νώντας Θεοδωρόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε….
Ήταν μηχανοδηγός και συνδικαλιστής στον ΟΣΕ, πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λαμίας και όχι μόνο.
Ένα χρόνο πριν είχε φύγει από τη ζωή ο αδερφός του Θανάσης.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 12:00 στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας
Θερμά συλλυπητήρια από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στους οικείους του…
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Ποιος είναι αυτός;