Το Κίνημα Δημοκρατίας Φθιώτιδας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στην πρώτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 17:00 στη Λαμία, στην οδό Αθ. Διάκου 11, στα νέα γραφεία της παράταξης.

Στην ανακοίνωση, η Προσωρινή Γραμματεία της Ομάδας Πρωτοβουλίας υπογραμμίζει τη σημασία της παρουσίας όλων, τονίζοντας ότι «είναι ζήτημα δημοκρατίας και είναι στα χέρια μας».
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Να δω ποιος θα είναι μπροστά…..
η Σοφία
Το Κίνημα Δημοκρατίας είναι ένα νέο κόμμα χωρίς βαρίδια του παρελθόντος !
Ποιος θέλει να αλλάξουν τα κακών κείμενα στη χώρα μας πρέπει να κάνει τις σωστές επιλογές !
Θα μαζευτούν 3 κι ο κούκος
Dimitra Athanasiou εσείς κυρία δήμητρα καθίστε με τους ταλιμπάν και με τους κλέφτες.
Athanasios Tsamis εγώ κύριε θαναση θα προσπαθήσω να βρω κάποιον πιο άξιο κι όχι ένα ανδρείκελο που το έφεραν φυτευτο να διαλύσει το συριζα. Αυτό εντωμεταξυ που όλοι σ αυτή τη χώρα πιστεύετε ότι αν δεν είσαι συριζα είσαι νδ, κι αν δεν είσαι νδ είσαι συριζα, πραγματικά με ξεπερνάει
Να βάλετε και μια φοτογραφια του Θανάση Κλάρα να είναι όλες οι πουσταρας της αριστεράς μαζί
ΗΛΘΕ (ΑΠΟ U.S.A) ΕΙΔΕ (ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ
John Perlepes η σκέψη από πάνω προς τα κάτω πάει, από κάτω προς τα πάνω δεν πάει.
Τρέχοντας θα παωω