Στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης ο 38χρονος Λαμιώτης που μαχαίρωσε αναίτια σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής από το ρεπορτάζ την 25χρονη φίλη της αδερφής του.
Ο ίδιος δείχνοντας σε παραληρηματική κατάσταση δεν έδωσε κάποια ιδιαίτερη εξήγηση σε εισαγγελέα και ανακριτή με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως έλεγε ασυναρτησίες. Η νομική υπεράσπιση του 38χρονου ζήτησε και πήρε προσθεσμία προκειμένου ο δράστης να περάσει από ψυχολογικές εξετάσεις και να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11.00.
Ο νομικός του εκπρόσωπος Δημήτρης Κρούπης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε πως δεν υπάρχει κίνητρο εναντίον της άτυχης κοπέλας και πως ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έχοντας επισκεφθεί στο παρελθόν και αντίστοιχους γιατρούς.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ο ΚΡΟΥΠΗΣ παίρνει ΔΩΡΕΑΝ υποθέσεις (σκουπιδιών) για να μιλάει στα κανάλια .
Αλλά μιλάει ΒΛΑΧΙΚΑ και με ΛΙ ΚΑΙ ΝΙ …
Κάντε ορθοφωνία ρε όσοι κάνετε “καριέρα στο Χωριό μας”
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ