Κάθισε αναπαυτικά στο παγκάκι, οι νοσηλεύτριες του μέτρησαν την πίεση και το σάκχαρο, συζήτησαν μαζί του και φεύγοντας του έδωσαν ενημερωτικό υλικό. Το ίδιο συνέβη με πολλούς συμπολίτες μας που σήμερα το πρωί, έτυχαν δωρεάν εξετάσεων αρτηριακής πίεσης και σακχάρου, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας νοσηλευτή.
Δεν ήταν λίγοι οι Λαμιώτες που με την ευκαιρία της βόλτας τους στο κέντρο της πόλης, πέρασαν από το κιόσκι των νοσηλευτριών και εξετάστηκαν δωρεάν κυρίως όμως ενημερώθηκαν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση. Γιατί για να έχω…προσέχω!
Ο Δήμος Λαμιέων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λαμίας και η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), συνδιοργάνωσαν τη δράση «Προσέχω για να έχω» που υλοποιήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.