Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης 2 ιανουαρίου στην πόλη της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Άνω Ρεβενια.
Μεγάλη αγωνία δημιούργησε στους ιδιοκτήτες μιας οικίας, μια σόμπα η οποία έβγαλε καπνούς αφού έπεσε περισσότερο πετρέλαιο στο θάλαμο από ότι θα έπρεπε να αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να ανησυχήσουν και να καλέσουν την πυροσβεστική υπηρεσία, φοβούμενοι τα χειρότερα.
Εν τέλει ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη Λαμία με τρεις άντρες βρέθηκε στο σημείο και μέσα σε λίγα λεπτά ρύθμισε την κατάσταση επαναφέροντας την ηρεμία. Ευτυχώς δεν δημιουργήθηκε κανενα απολύτως ζήτημα λόγω της έγκαιρης επέμβασης των ανδρών της Π.Υ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.