Λαμία: Ποινή φυλάκισης για τη “μαύρη χήρα” της Αρκίτσας – Αθωώθηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της, καταδικάστηκε για την αγάπη της στα ζώα

2 Min Read

Η Θεοδότα Α. είναι η γυναίκα που το 2018 είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, ενός 55χρονου Γερμανού κυνηγού. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την 47χρονη τότε, να κατηγορείται ότι σχεδίασε τη δολοφονία του Γερμανού συντρόφου της, Gerd – Peter Baumbeger με τη βοήθεια του εραστή της – ο οποίος χρωστούσε στο θύμα 250.000 ευρώ – ενώ η ίδια θα καρπωνόταν την περιουσία του και θα αποκτούσε και πλήρη έλεγχο λογαριασμών στην Ελβετία που φαίνεται να ανήκαν στον Γερμανό.

Μετά από μία μακρά δικαστική διαδρομή τελικά η Θεοδότα Α. αθωώθηκε από την ανθρωποκτονία ωστόσο, η ίδια ξαναβρέθηκε προχθές στα Δικαστήρια της Λαμίας, αυτή τη φορά με αφορμή καταγγελία που κατατέθηκε εις βάρος της, σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων που φιλοξενεί στο σπίτι της.

-Advertisement-
image 148

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, για παραβίαση των κανόνων υγιεινής στον χώρο κατοικίας της. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει το 2021, όταν γείτονας της κατέθεσε καταγγελία στο Υγειονομικό.

Η ίδια στην απολογία της τόνισε την αγάπη της στα ζώα, κυρίως στα αδέσποτα και τα ηλικιωμένα τα οποία φιλοξενεί για να τα περιποιείται ενώ ισχυρίστηκε πώς μετά την καταγγελία εις βάρος της, δεν έγινε κανένας ουσιαστικός έλεγχος στον χώρο για να διαπιστωθούν οι συνθήκες καθαριότητας.Να σημειωθεί ότι η καταδικασθήσα άσκησε έφεση, προσδοκώντας να δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article