Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί αυτή την ώρα στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λαμίας. Αρκετά κομμάτια έχουν ακόμη πάγο και γλιστρούν. Στον Δήμο αποφάσισαν λοιπόν να το… σημάνουν ως άλλο τόπο εγκλήματος. Βέβαια παρά τις κορδέλες κάμποσοι περνούν “κάθετα” την Πλατεία και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.