Λαμία : Πήγε για κυνήγι στον Γοργοπόταμο και του πήραν την… άδεια – το σοβαρό παράπτωμα του

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Νέο περιστατικό λαθροθηρίας σημειώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην περιοχή του Γοργοποτάμου.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Συγκεκριμένα, ο θηροφύλακας του κυνηγετικού συλλόγου Λαμιας, κατά την πρωινή περιπολία του, αντιλήφθηκε να διεξάγεται θήρα με χρήση ηχομιμητικής συσκευής (κραχτη). 

Προσέγγισε άμεσα το σημείο, όπου εντοπίστηκε κυνηγός να ασκεί θήρα πλησίον της συσκευής.
Ο θηροφύλακας προέβη στον προβλεπόμενο έλεγχο και ενημέρωσε τον κυνηγό για την παράβασή του βεβαιώνοντάς του το σχετικό πρόστιμο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν η συσκευή, το όπλο και η άδεια θήρας του.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας συντονίζει καθημερινά τακτικές και έκτακτες περιπολίες καλύπτοντας όλο το εύρος της περιοχής αρμοδιότητάς του για πρόληψη και καταστολή των περιστατικών λαθροθηρίας.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *