“Μα που πήγε η συμπόνια;
Μεγάλο Σάββατο, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση και μας ειδοποίησαν ότι μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Δραγατσανίου στη Λαμία, κάποιος παλιάνθρωπος πέταξε τα δυο αυτά γατάκια.
Προσπαθώ να φτιάξω με τη φαντασία μου αυτό τον άγριο,απολίτιστο, αναίσθητο «άνθρωπο» που δε λυπήθηκε τα αθώα αυτά πλασματάκια.
Θα κοιμηθεί με ήσυχη συνείδηση; Θα γελάει σα να μη συμβαίνει τίποτα;
Όσα χρόνια κι αν ασχοληθεί κανείς με τη φιλοζωία δεν παύει να τον σοκάρει όλη η βιαιότητα που ασκείται σε βάρος των ζώων. Τουλάχιστον υπήρξε κι εκείνος ο ευαίσθητος συμπολίτης μας που νοιάστηκε και τα έβγαλε από τον άθλιο τάφο όπου τα πέταξαν σαν σκουπίδια να πεθάνουν.
Ανάσταση λοιπόν για τα γατάκια και μια ευχή να ζήσουν…
Χρόνια πολλά σε όλους!”


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.