Με αφορμή:
α) την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών από τη Γενετήσια Εκμετάλλευση και Κακοποίηση (18 Νοεμβρίου)
β) την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των Παιδιών (19 Νοεμβρίου)
γ) την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου)
δ) τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Εκστρατεία «16 Ημέρες Ακτιβισμού ενάντια στην Έμφυλη Βία»
ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Λαμιέων διοργανώνει περίπατο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ενδοοικογενειακή βία την Κυριακή 05/12/21 και ώρα 11:00 π.μ. στον ποδηλατόδρομο (Λ. Ελευθερίας & Φραντζή).
Στη δράση συμμετέχουν το Πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Τερματισμό της Σεξουαλικής Κακοποίησης των Παιδιών «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λαμίας, τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.