Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στην περιοχή των Καλυβίων. Ένα μικρό επιβατικό λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία άρπαξε φωτιά και υπήρξαν καταστροφές στο εσωτερικό του. Με το που οι περίοικοι αντιλήφθηκαν ότι έβγαιναν καπνοί κάλεσαν την πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να επέμβει και επίσης ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Οι πυροσβέστες έσπασαν ένα από τα πλαϊνά τζάμια προκειμένου να προχωρήσουν σε κατάσβεση. Παρά την προσπάθεια τους και την κατάσβεση της φωτιάς δεν γλίτωσε το εσωτερικό του οχήματος. Η πυροσβεστική υπηρεσία θα διενεργήσει έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.