Σε ηλικία 71 ετών, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Τάσος Κορμαζόπουλος, ένας από τους πιο σεβαστούς και σημαντικούς ανθρώπους της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στη Λαμία και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα, καθώς ήταν γνωστός και αγαπητός σε όλους.
Ο Τάσος Κορμαζόπουλος ήταν ο πατέρας της συναδέλφου μας δημοσιογράφου Βιβιάννας Κορμαζοπούλου, η οποία εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛαμίαFM1 και είναι εξίσου γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.
Σε ανάρτηση της η αγαπημένη του κόρη, Βιβιάνα, γράφει:
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.