Λαμία: «Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών Υγείας» με ενημερωτική ομιλία στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Β΄ ΚΑΠΗ ενημερωτική ομιλία για τον εμβολιασμό στην Τρίτη Ηλικία που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Επισκέπτρια Υγείας της Τ.Ο.Μ.Υ. Έκθεσης Λαμίας, Παναγιώτα Ντελή ανέδειξε τη σημασία του εμβολιασμού, τόσο ως βασικού μέσου προστασίας της υγείας όσο και ως πράξη κοινωνικής ευθύνης. Παράλληλα, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τα διαθέσιμα εμβόλια και εξήγησε τη σημασία τους στην πρόληψη ασθενειών που επηρεάζουν κυρίως την Τρίτη Ηλικία. Ο ουσιαστικός διάλογος που ακολούθησε έδωσε στα μέλη των ΚΑΠΗ την ευκαιρία να λύσουν απορίες και να αισθανθούν πιο σίγουροι για τη χρήση των υπηρεσιών υγείας που έχουν στη διάθεσή τους.

-Advertisement-

Την ενημερωτική αυτή δράση παρακολούθησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας, Στέργιος Θεοδώρου, ο οποίος τόνισε τη σημασία του ρόλου των επισκεπτών υγείας στην πρόληψη και στην καθημερινή φροντίδα των πολιτών.

Ο Δήμος Λαμιέων, με συνέπεια και σεβασμό, συνεχίζει τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών, μέσα από δράσεις που ενισχύουν την ενημέρωση, τη φροντίδα και την κοινωνική συμμετοχή.

image 242
image 243
image 244
image 245
image 246
image 251
image 247
image 248
image 249
image 250
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.