Σε προγραμματική σύμβαση με τον ΦΟΔΣΑ για την μερική αποκομιδή των απορριμμάτων προχωρά ο δήμος Λαμιέων. Η απόφαση ελήφθη από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και με αντιρρήσεις από την πλευρά της μειοψηφίας.
Λίλιαν Χαχοπούλου-Πάνος Κατσώνης
Σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδημάρχου Γιώργου Λάμπρου η σύμβαση θα ισχύσει για 6 μήνες με δυνατότητα παράτασης ακόμη 6 μηνών.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τους απολυμένους συμβασιούχους, δυσαρεστημένος εμφανίζεται πλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο ιδιώτης που έχει επιλεγεί για την ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών αφού εκτός των συνεχών αποφάσεων της δημοτικής αρχής που ακυρώνονται από την Αποκεντρωμένη διοίκηση, υπάρχει και ένα χρέος του Δήμου προς την συγκεκριμένη επιχείρηση. Το ποσό σύμφωνα με τις πληροφορίες που οφείλει ο Δήμος στην συγκεκριμένη επιχείρηση αγγίζει τις 100.000 ευρώ και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στα δικαστήρια της Λαμίας κοντά στα Χριστούγεννα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.