Με “άρωμα εκλογών” και το σημερινό γκάλοπ του Lamia Now μέσα από το οποίο οι πολίτες της Λαμίας εξέφρασαν ελεύθερα τις απόψεις τους για το αποτέλεσμα των εκλογών, απάντησαν στο αν ψήφισαν στις κάλπες της Κυριακής και αν θα ψηφίσουν στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.
Λαμία : Οι πολίτες απαντούν αν ψήφισαν, αν θα το ξαναπράξουν και αν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.