Σε μια ενέργεια η οποία αποτυπώνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο και τον σεβασμό που επειδικνύουν στην ιστορία μας, προχώρησαν οι έφεδροι καταδρομείς Στερεάς Ελλάδας. Μετά την βεβήλωση του μνημείου της Χαλκομάτας στα τέλη του περασμένου Μαϊου με δική τους πρωτοβουλία προχώρησαν στην αποκατάσταση του μνημείου από τις βαρβαρότητες τις οποίες είχε υποστεί.
Οι καταδρομείς το έφεραν στην πρότερη κατάσταση του καλλωπίζοντας ταυτόχρονα για μια ακόμη φορά το μνημείο που έχει ξεχαστεί από την πολιτεία.
Για μια ακόμη φορά, μπράβο σε όλους εκείνους που στέκονται στο ύψος της ιστορίας μας παραβλέποντας τις κρατικές αδυναμίες οι εθελοτυφλισμούς.






Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ & ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΑΦΟΡΑ , ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΑΛΩΝΩΝ ΗΣΑΙΑ & ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΕΡΕΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….