Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    epidoma thermansis | Lamianow.gr
    Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση και πώς υπολογίζεται
    gap | Lamianow.gr
    Ο Γιώργος Παπανδρέου στο μπλόκο της Πάτρας: «Οι αγρότες δεν θέλουν άλλες υποσχέσεις αλλά δικαιοσύνη»
    dendias | Lamianow.gr
    Δένδιας: Υπάρχει κίνδυνος να πάμε σε κοινωνία δύο ή πολλαπλών ταχυτήτων – Αυτό δεν είναι αποδεκτό
    adonis 7 | Lamianow.gr
    Εσωκομματικό καρφί Άδωνι: Ας μην δεχόμαστε κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου εμείς που δίνουμε μάχη για να μείνει η κυβέρνηση όρθια
    lilikomeni | Lamianow.gr
    Ηράκλειο: Η ιστορία ηλικιωμένης που ζει σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο – «Θέλω να δουλέψω»
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
    vania | Lamianow.gr
    «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βάνια Ντρκούσιτς» γράφουν στη Ρωσία
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Λαμία: Οι εφτά “καρφώνουν” τους εκλεγμένους που παραιτήθηκαν και ο Εμπορικός πάει… Πρωτοδικείο!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Οι εφτά “καρφώνουν” τους εκλεγμένους που παραιτήθηκαν και ο Εμπορικός πάει… Πρωτοδικείο!

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Σεπ 26, 2020 @ 8:05
2 Σχόλια
Share
6 Min Read
SHARE

Το σήριαλ στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας συνεχίζεται! Δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές και το μπάχαλο που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα με παραιτήσεις, ανακοινώσεις και… απαντήσεις, το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε ανακοίνωση από 7 μέλη τα οποία… “καρφώνουν” τους εκλεγμένους που παραιτήθηκαν και δεν προσήλθαν σε  συνεδρίαση προκειμένου να συσταθούν σε σώμα μιας και τα αναπληρωματικά εκλεγμένα μέλη δεν έφταναν προκειμένου να… προκύψει διοίκηση. Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη θα χρειαστεί πλέον δικαστική απόφαση και ο Εμπορικός Σύλλογος θα αποκτήσει προσωρινή διοίκηση μέσω… Πρωτοδικείου.

-Advertisement-
fitcare

Η σχετική ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2020 έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας. Με βάση τα
αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή, τακτικά μέλη του νέου Δ.Σ εκλέχθηκαν κατά σειρά οι 1) Παναγιώτης Φλιώκας,
2) Παναγιώτα Τριανταφύλλου, 3) Χρήστος Κουτσούκος, 4) Χρήστος Δρούγας, 5) Αθανάσιος Καρκάνης, 6) Χριστίνα Κουρέπη, 7) Ευάγγελος Δαμακόπουλος,
8) Σπηλιοπούλου Μελίτα, 9) Δημήτριος Κατσίγιαννης, 10) Ηλίας Κεφαλάς, 11) Παναγιώτης Αναστασίου.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 10 παράγραφος 2 εδάφιο 1 του Καταστατικού του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, μετά την εκλογή των νέων μελών και το
αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από τη διενέργεια των αρχαιρεσιών συνέρχονται τα νεοκλεγέντα μέλη του Συμβουλίου με πρόσκληση του
πλειοψηφίσαντος συμβούλου σε συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων. Ωστόσο ο πλειοψηφών νεοκλεγείς σύμβουλος ουδέποτε αντίθετα με τη ρητή διάταξη του Καταστατικού, δεν απηύθυνε πρόσκληση στα αναδειχθέντα μέλη.
Κατά το χρονικό αυτό διάστημα των 10 ημερών είχαν, όπως είναι γνωστό,  μεσολαβήσαν οι «παραιτήσεις» κάποιων εκ των συναδέλφων. Η ενέργεια
αυτή των συναδέλφων μας όμως, δεν μπορεί παρά να εκληφθεί ως μη αποδοχή της εκλογής τους, καθώς δεν νοείται παραίτηση πριν την
συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ακολούθως και όπως το καταστατικό του Συλλόγου μας προβλέπει, την 11η μέρα από τη διενέργεια των αρχαιρεσιών και με δεδομένη την άρνηση του πλειοψηφούντος συμβούλου να προσκαλέσει τα νεοκλεγέντα μέλη του ΔΣ σε συγκρότηση σε σώμα και συνεδρίαση, η δεύτερη κατά σειρά νεοεκλεγείσα σύμβουλος, προσκάλεσε στις 21-9-2020 όλα τα νεοκλεγέντα μέλη, με σκοπό την αυθημερόν συγκρότηση σε σώμα, στα γραφεία του Συλλόγου, χωρίς ωστόσο να προσέλθουν οι πέντε ανωτέρω αναφερόμενοι συνάδελφοι οι οποίοι και δεν αποδέχθηκαν την εκλογή τους, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα στην προσκαλούσα ότι δεν θα συμμετάσχουν στη συγκρότηση σε σώμα.

Ακολούθως προσκλήθηκαν από τη δεύτερη πλειοψηφήσασα σύμβουλο, στα γραφεία του Συλλόγου, όλα τα εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη, εκ των οποίων προσήλθαν μόνο οι Θωμάς Κοσμάς και Νικολέτα Τζούνη.

Η παρουσία οχτώ μελών ωστόσο δεν ήταν αρκετή ώστε να συγκροτηθεί το Δ.Σ. σε σώμα και να αναλάβει καθήκοντα, με αποτέλεσμα ο Εμπορικός
Σύλλογος Λαμίας δυστυχώς να μείνει χωρίς διοίκηση, λόγω του ότι συνάδελφοί μας δεν αποδέχτηκαν, για προσωπικούς λόγους, την εκλογή
τους. Ελλείψει διοικήσεως λοιπόν, ανακύπτει πλέον ανάγκη προσωρινής διοίκησης η οποία θα διοριστεί με δικαστική απόφαση. Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας.

Η μη αποδοχή της εκλογής, για λόγους που δεν σχετίζονται με καταστάσεις ανωτέρας βίας ή άλλου προσωπικού κωλύματος, τη στιγμή μάλιστα που τα ανακοινωθέντα από την εφορευτική επιτροπή αποτελέσματα δεν αμφισβητήθηκαν ούτε και αμφισβητούνται από κανέναν, συνιστά κατά τη γνώμη μας περιφρόνηση των συναδέλφων που προσήλθαν μαζικά στην κάλπη και γενικά απαξίωση του συλλόγου μας. Οι όποιες, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, προερχόμενες από οποιαδήποτε αιτία, λύνονται δημοκρατικά με διαλογική συζήτηση και ψηφοφορίες στο πλαίσιο λειτουργίας των θεσμικών συλλογικών οργάνων. Αποτελεί καταστρατήγηση του γράμματος και του πνεύματος του Καταστατικού και του Νόμου η παρακώλυση της λειτουργίας της διοίκησης ενός συλλογικού οργάνου με την αναγκαστική πρόκληση νέων εκλογών.

Αφήνουμε αυτές τις σκέψεις στην κρίση των συναδέλφων αλλά και όλων των πολιτών της Λαμίας.

Όλοι μας κατήλθαμε στις εκλογές και ζητήσαμε από τους συναδέλφους μας να μας εκλέξουν μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να αποτελέσουμε την νέα διοίκηση
του Εμπορικού Συλλόγου. Επειδή λοιπόν, από το γεγονός και μόνο της υποβολής της υποψηφιότητάς μας, δεσμευτήκαμε ότι ο Σύλλογος θα έχει νόμιμη διοίκηση, με σεβασμό απέναντι στο Σύλλογό μας και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους μας, δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια Δικαστήρια προκειμένου να διοριστεί προσωρινή διοίκηση, ώστε να διεξαχθούν εκλογές το συντομότερο δυνατό και ο Σύλλογός μας να αποκτήσει νέα Διοίκηση, της οποίας τα μέλη που θα εκλεγούν θα λειτουργήσουν με απόλυτο σεβασμό στο καταστατικό μας και τη δημοκρατική αρχή.

Με τιμή
Αναστασίου Παναγιώτης
Δαμακόπουλος Ευάγγελος
Καρκάνης Αθανάσιος
Κατσίγιαννης Δημήτριος
Κεφαλάς Ηλίας
Κοσμάς Θωμάς
Τριανταφύλλου Παναγιώτα

ΠΡΑΠΑΣ

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙΤΟΠΙΚΑ ΙΟΣ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article λυκειο | Lamianow.gr Στον… ρυθμό των καταλήψεων η Στερέα Ελλάδα: Λουκέτο σε 29 σχολεία – 11 στην Φθιώτιδα
Next Article Νέο μπλόκο των κατοίκων των Καμένων Βούρλων στην Εθνική όδό Καμένα Βούρλα: Νέο “μπλόκο” στην Ε.Ο και διαμαρτυρίες – “Μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός ότι δεν θα έρθουν άλλοι” (Ρεπορτάζ, Φωτό, Βίντεο)
2 Σχόλια
  • Ο/Η CAR ΤΟ ΚΑΡΟ λέει:
    Σεπ 27, 2020 @ 0:07 στις 12:07 πμ - 27/09/2020

    ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΒΛΕΠΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΟ. ΜΑΓΑΖΙΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…… ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

    Απάντηση
  • Ο/Η JIM λέει:
    Σεπ 26, 2020 @ 15:16 στις 3:16 μμ - 26/09/2020

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
5°C
Lamia
overcast clouds
5° _ 5°
80%
1 km/h
Δε
5 °C
Τρ
10 °C
Τε
13 °C
Πε
14 °C
Πα
8 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Photo 1768166823089 | Lamianow.gr
FeaturedΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Καιρός: Κρύο, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού / που χιονίζει στη Φθιώτιδα (Βίντεο)

Sourgiadakis manolis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στη Λαμία : Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Σουργιαδάκης – είχε χάσει τον αδελφό του το 2019

photo 17681266009268288213331379157140 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παγκράτι Λαμίας – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος, στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα (Φώτο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης