Κανένα σημείο ζωής δεν είχε δώσει τις τελευταίες ημέρες μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Λαμία.
Ο γιος της παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να την εντοπίσει δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία σήμερα το πρωί.
Αντρες του Α.Τ Ασφαλείας Λαμίας αφού βρέθηκαν στο σημείο όπου και εμένε η 73χρονη γυναίκα και δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην οικία της, παραβίασαν την πόρτα όπου δυστυχώς την εντόπισαν νεκρή.
Την Παρασκευή, η σορός της θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια αλλά και η ημερομηνία θανάτου.
Για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.