“Η αφισορύπανση , ουσιαστική και αισθητική, αποζητά ολοκληρωμένες και προγραμματισμένες λύσεις. Δημιουργούμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συγκεκριμένες και απόλυτα διαχειρίσιμες θέσεις για ανάρτηση ανακοινώσεων στην πόλη, δίνοντας τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιών. Την ίδια στιγμή καθαρίζουμε τους τοίχους από τα γκράφιτι και δημιουργούμε τις συνθήκες για μια όμορφη και καθαρή πόλη, όπως αυτή που αρμόζει σε όλους τους δημότες. Μια προσπάθεια συνεχή και όχι μεμονωμένη έτσι ώστε να γίνει συνήθεια, καθημερινότητα και τρόπος ζωής” αναφέρει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.
Δείτε την σχετική ανάρτηση του Δημάρχου Λαμιέων
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Σωστή και απαραίτητη ενέργεια . Να τοποθετηθούν σε αρκετά σημεία της πόλης. Στη συνέχεια θα δούμε και το σεβασμό των πολιτών στην αισθητική της πόλης μας. Με μικρό κόστος κάνουμε την πόλη πιο όμορφη !!!