Με νεότερη ανακοίνωσή της η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ενημερώνει τους πολίτες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Άμπλιανη για την εκτέλεση εργασιών.
Από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και για τις επόμενες ημέρες είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη Νέα Άμπλιανη, από την οδό Δεληγιάννη έως και την οδό Αθηνών, για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος ασφάλτου.
Η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων θα πραγματοποιείτα από την οδό Ταϋγέτου και Αθηνών, ενώ η κυκλοφορία των επιβατικών οχημάτων μέσω των τοπικών κάθετων οδών.
Επιπλέον, προσωρινά η οδός Ψυχάρη θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση κυκλοφορίας από Μ. Αλεξάνδρου προς Λ. Αθηνών.
Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την όχληση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.