Ήταν περίπου 2 το μεσημέρι όταν ΕΚΑΒ και ομάδα της ΔΙΑΣ κλήθηκαν στην διασταύρωση Αγίας Βαρβάρας και Μιαούλη για πεσμένο άτομο στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και λίγα λεπτά αργότερα τόσο η ομάδα της ΔΙΑΣ όσο και πλήρωμα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν πως μια ηλικιωμένη γυναίκα ρομά, βρίσκεται πεσμένη στο οδόστρωμα, υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι διασώστες έτρεξαν να την σηκώσουν για να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Όταν όμως της ζήτησαν να μπει στο ασθενοφόρο για τη διακομιδή, εκείνη αφού τους απάντησε με «γαλλικά» τους ζήτησε αντί για το νοσοκομείο να την μεταφέρουν στο σούπερ μάρκετ γιατί ήθελε λέει ….να κάνει τα ψώνια της!
Άναυδοι με την απάντηση της, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αλλά και οι άνδρες της ΔΙΑΣ, αφού έλεγξαν ότι μπορεί πλέον η μεθυσμένη γυναίκα να περπατήσει, έφυγαν για το επόμενο περιστατικό…


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.