Η εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία είχε ένα σύνθημα που τους ένωσε όλους: “Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι”.
Μαθητές, παραολυμπιονίκες, γονείς και απλοί πολίτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα ισότητας από την Πλατεία Πάρκου, το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου 2023.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το πρόγραμμα «Γέφυρα» μαζί με την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και με πολλούς Παραολυμπιονίκες, συμμετέχοντας για 2η χρονιά στο «Όλοι μαζί – Όλοι ίσοι», μετέτρεψε το κέντρο της πόλης σε γήπεδο.
Δείτε φωτογραφίες:


















Δείτε όσα δήλωσαν στην κάμερα του lamianow.gr οι: Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Γιάννης Περγαντάς, Κώστας Αποστολόπουλος, Κική Παπαρούνα, Μάνος Γέμελος και Βίβιαν Αργύρη.
Με αφορμή τις δράσεις στο κέντρο της πόλης, η κάμερα και το μικρόφωνο του Lamia Now ρώτησαν τους πολίτες τη γνώμη τους για την Λαμία και αν είναι μία φιλική πόλη προς τα ΑΜΕΑ:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.