Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στη νότια πλευρά της Λαμίας, στο υψος στο ΤΕΙ Λαμίας, μέσα στη Σούδα, εκει όπου σε κοντινό σημείο βρίσκονται μια αποθήκη ξυλείας και μια μεταφορική εταιρεία.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καλαμιές, αλλά χάρη στην έγκαιρη αντίδραση, κατάφεραν να την περιορίσουν προτού επεκταθεί και προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές.








Στο σημείο έφτασαν άμεσα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρα του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Η ταχύτητα με την οποία αντέδρασαν οι δυνάμεις ήταν καθοριστική.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.