Το συμβάν καταγράφηκε στις 17.00 περίπου το απόγευμα. Στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Αθηνών ένα ΙΧ μάρκας OPEL πήρε φωτιά εν κινήσει. Έντρομος ο οδηγός του αυτοκινήτου βλέποντας πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το καπό του οχήματος, πετάχτηκε έξω. Για καλή του τύχη το περιστατικό συνέβη σε απόσταση αναπνοής από βενζινάδικο, οι υπάλληλοι του οποίου, είδαν τι συνέβη, έτρεξαν με πυροσβεστήρες και κατεύνασαν τη φωτιά.
Άμεσα έφτασε και η Π.Υ. που ολοκλήρωσε το έργο της κατάσβεσης.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.