Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    plakias 1 | Lamianow.gr
    Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Για μένα δεν έχει αξία η παραίτησή της, δεν θα υποστηρίξει κανένας συγγενής το κόμμα της»
    eof | Lamianow.gr
    ΕΟΦ: Αποσύρει 230 φάρμακα από την αγορά – Τι αλλάζει για τους ασθενείς
    lefta 2 | Lamianow.gr
    ΕΦΚΑ: Μόλις μία στις 10 ρυθμίσεις αντέχει – Μέτρα στα “σκαριά” για μελλοντικά χρέη 
    ladi1 | Lamianow.gr
    Ελαιόλαδο: Το «σύστημα» που φουσκώνει τις τιμές
    pos | Lamianow.gr
    Διπλή χρέωση στο POS: Το «κόλπο» που μπερδεύει τους καταναλωτές
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Λαμία – Ισιαδάκι : Οι… ήπιες παρεμβάσεις αλλάζουν την εικόνα – Τι ακολουθεί (Φωτό & Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία – Ισιαδάκι : Οι… ήπιες παρεμβάσεις αλλάζουν την εικόνα – Τι ακολουθεί (Φωτό & Βίντεο)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιούλ 3, 2021 @ 8:49
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Επίσκεψη στο Ισιαδάκι πραγματοποιίησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Λαμίας Τάκη Συλεούνη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα.  Ο κ. Καραϊσκος επέβλεψε τις ήπιες παρεμβάσεις που έγιναν  στον χώρο και τόνισε ότι το επόμενο διάστημα το πλαίσιο της σύναψης της προγραμματικής σύμβασης με το δασαρχείο θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές που θα κάνουν έναν από τους πιο αγαπητούς χώρους των Λαμιωτών, πιο  όμορφο. .

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρουν σειρά ο λόφος Μιχαήλ και Γαβριήλ αλλά και το στρατόπεδο Τσαλτάκη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr επίκεινται αρκετές ακόμη αλλαγές. Μια από τις προτάσεις που εξετάζονται για τον χώρο είναι η τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.  

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Στην τοποθέτηση του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων τόνισε:

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βρισκόμαστε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λαμίας Τάκη Συλεούνη, σ’ αυτό το εμβληματικό σημείο της Λαμίας, ένα σημείο που έχει συνδεθεί με τις αναμνήσεις πολλών Λαμιωτών : στο Ισιαδάκι.
Με τις παρεμβάσεις μας στην παιδική χαρά, στο γήπεδο μπάσκετ στις διαδρομές, στην γενική περιποίηση του χώρου, παραδίδουμε ξανά αυτόν τον όμορφο χώρο αναψυχής στους δημότες μας και έπεται η συνέχεια, αφού επίκειται προγραμματική σύμβαση του Δήμου μας με το δασαρχείο για την επέκταση και ολοκλήρωση των ήπιων παρεμβάσεων, με σεβασμό στο περιβάλλον και στη φυσική ομορφιά του. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του δήμου για την επιμέλεια στον εξωραϊσμό αυτού του όμορφου χώρου και θέλω να καλέσω τους δημότες της Λαμίας, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν να χαρούν αυτόν τον πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής.”

isiadaki11 | Lamianow.grisiadaki11 13 | Lamianow.grisiadaki11 19 | Lamianow.gr isiadaki11 3 | Lamianow.gr isiadaki11 4 | Lamianow.gr isiadaki11 5 | Lamianow.gr isiadaki11 7 | Lamianow.gr isiadaki11 8 | Lamianow.gr isiadaki11 12 | Lamianow.gr isiadaki11 14 | Lamianow.gr isiadaki11 15 | Lamianow.gr isiadaki11 16 | Lamianow.gr isiadaki11 17 | Lamianow.gr isiadaki11 18 | Lamianow.gr isiadaki11 20 | Lamianow.gr isiadaki11 21 | Lamianow.gr isiadaki11 22 | Lamianow.gr isiadaki11 23 | Lamianow.gr isiadaki11 25 | Lamianow.gr

ΚΑΣΤΑΝΑΣ

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙΙΣΙΑΔΑΚΙΚΑΡΑΪΣΚΟΣΛαμίαΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article STV 5140 | Lamianow.gr Γραβιά: Όταν η Ιστορία των Ελλήνων ταξιδεύει στον χρόνο… (EIKONEΣ- ΒΙΝΤΕΟ)
Next Article karpa lamia apinidotis 24 | Lamianow.gr Λαμία : Εσείς ξέρετε να κάνετε ΚΑΡΠΑ και να χρησιμοποιείτε απινιδωτή; / Δήμος και ΕΚΑΒ μας μαθαίνουν! (Βίντεο – Φωτό)
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
clear sky
13° _ 12°
48%
1 km/h
Τε
13 °C
Πε
16 °C
Πα
15 °C
Σα
9 °C
Κυ
7 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

troxaio1 1 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία : Τροχαίο με δικυκλιστή στο ύψος του Τσαλτάκη – 23χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λαμίας (Φώτο)

seismos 4 | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμική δόνηση κοντά στη Λαμία – που ήταν το επίκεντρο

photo 17683965653113414754538054669378 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία : “Φασαρίες” νεαρών κοντά σε σχολείο – Στο σημείο η Ομάδα ΔΙΑΣ (Φώτο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης