Λαμία: Η εντυπωσιακή παρουσίαση του έργου του Στάθη Λιώτη στο Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ (φωτο,βιντεο)

1 Min Read

Με καταγωγή από την Λοκρίδα, ο συγγραφέας και ποιητής Στάθης Λιώτης, βρέθηκε στη Λαμία, για να παρουσιάσει το έργο του σε μία βραδιά που τα είχε όλα.

-Advertisement-
fitcare

Μουσική, χορός, ανάγνωση, ποίηση και συζήτηση πλαισίωσαν το συγγραφικό και ποιητικό έργο του καλλιτέχνη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Στερεά Ελλάδα αυτή την περίοδο.

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 ο συγγραφέας δίνει την δική του εκδοχή για τον θάνατο και την πορεία προς το φως, αλλά και την δύναμη για να σταθεί πάλι στα πόδια του και στη συνέχεια του θαύματος της ζωής.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Βίβιαν Αργύρη, ενώ συζήτηση ακολούθησε με την Βίκυ Κοτσιμπού και την Σοφία Αντωνοπούλου. Απαγγελία και παρουσίαση από την Βάσω Δημητράντζου. Την εκδήλωση πλαισίωσε η σχολή χορού Dare2Dance.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Δείτε το video:

Δείτε φωτογραφίες:

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *