Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στην οδό Πηλίου στη Λαμία. Μια 34χρονη γυναίκα ανέβαινε με το μηχανάκι της την οδό Κραβαρίτη, με φορά προς Λαμία, την ώρα που ένα Suzuki που διένυε την οδό Πηλίου και οδηγούσε μια μεσήλικη κυρία παρέσυρε το σκούτερ που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα.


Η νεαρή κοπέλα -που ευτυχώς φορούσε κράνος- χτύπησε στην πόρτα του οδηγού του οχήματος και στην πορεία βρέθηκε στο έδαφος ενώ το Ι.Χ. βγήκε εκτός πορείας και βρέθηκε στο διπλανό χωράφι.

Αμεσα στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτός κινδύνου, έχει χτυπήσει στο πόδι- στα επείγοντα του Νοσοκομείου. Η τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.