Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, συνελήφθησαν άμεσα χθες (27-12-2019) το απόγευμα στη Λαμία, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 28, 32 & 28 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι νωρίτερα, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν εγκαταστάσεις του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασωπού Φθιώτιδας, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού και τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην περιοχή, από τους περιπολούντες αστυνομικούς, εντοπίσθηκαν οι κατηγορούμενοι να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ζεύγη γαντιών, ένας φανός και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.